Næste Kamp:  22. feb 19 kl. 19:00
Rødovre Mighty Bulls mod Aalborg Pirates
Facebook
Sponsor extranet

Nyheder

  Kapitalen kastet over bord
  Mike Larsen - 02/02/18

      Foto: BlueLineMedia
  Til aftenens kamp i Gigantium var Nikolaj Carstensen skrevet på skadeslisten for Pirates, der på nuværende tidspunkt tæller fire spillere, nemlig Nikolaj Carstensen, Kristian Kodal, Bjarke Møller samt Martin Højbjerg.
  Mikkel Højbjerg blev inden kampstart hyldet for sine 100 kampe i Aalborg-trøjen.

  Sparekassen Vendsyssel havde inviteret 1000 mand til stegt flæsk med persillesovs samt en hockeykamp. Det havde været en stor succes for Sparekassen Vendsyssel, hvor der havde været rift om de populære billetter.

  Pirates kom med god fart i skøjterne, og løb flere gange om hjørner med Rungstedbackerne. Men fokus på defensiven blev flere gange glemt, og Rungsted havde flere gode muligheder for at komme foran. Men Tadeas Galansky var den bedste mand i de første tyve minutter med flere gode redninger.
  Når man var i offensiv zone havde man flere muligheder for at score første mål, men man havde problemer med at sende pucken forbi Sebastian Feuk i Rungstedmålet.

  Pirates havde fået lidt bemærkninger fra coach Reid i pausen, og de havde lært af lektien. Det var et anderledes Pirateshold, der kom ud til perioden. Man var mere direkte i deres spil mod mål. Julian Jakobsen kom alene mod mål, mens Lasse Bo Knudsen sad i udvisningsboksen. Kort efter var Pirates i powerplay, hvor Kirill Kabanov var først over pucken på en retur foran mål, og han scorede sikkert.
  Bare 3½ minut senere blev det til 2-0, da Clay Anderson skøjtede ind mod mål, og sendte pucken ind i det lange hjørne, hvor der var masser af plads. På det tidspunkt var Pirates 5mod3 og havde flere gode muligheder for at komme yderligere foran.

  Pirates spillede mere defensivt i store dele af perioden, og det kostede mod slutningen af perioden, hvor Rungsted fik reduceret ved Morten Jensen tæt under mål uden chance for Tadeas Galansky. Det blev hektisk mod slutningen, da Rungsted fik taget målmanden ud, og fik lagt et pres mod Galansky. Det lykkedes for Pirates at holde stand mod slutningen og sikrede sejren.

  Aalborg Pirates spiller næste gang på tirsdag, hvor turen går til Herlev. Næste hjemmekamp er på fredag 9. februar kl. 19:30, hvor SønderjyskE kommer på besøg i Gigantium.

  Kampfakta:
  Aalborg Pirates - Rungsted Seier Capital 2-1 (0-0, 2-0, 0-1)

  23:05 1-0 Kirill Kabanov (Peter Quenneville, Martin Lefebvre) PP
  26:32 2-0 Clay Anderson (Mikkel Højbjerg, Julian Jakobsen) PP2
  58:00 2-1 Morten Jensen (Brendon Nash)

  Udvisninger:
  Pirates:
  8x2 min.
  Seier Capital: 8x2 min.

  Tilskuere: 3207
   
   

  Club23 sponsor til fredagens kamp mod Rungsted Seier Capital

   
  Hos Sparekassen Vendsyssel er vi naturligvis stolte af, at være en del af Club23 hos Aalborg Pirates, som giver hockeyen og stemningen tilbage til byen. Vi giver alle mulighed for at komme til hockey for 40 kr. (+gebyr) inkl. en øl eller en sodavand.
   


  Tilbage til oversigten

   
  • Copyright © 2012 Aalborg Pirates A/S Alle rettigheder forbeholdes.