Næste Kamp:  25. jan 19 kl. 20:00
Rungsted Seier Capital mod Aalborg Pirates
Facebook
Sponsor extranet

Nyheder

  Das Kapital kommer på besøg
  Amanda Rishøj Madsen - 01/02/18

      Foto: BlueLineMedia
  I morgen aften er der dømt pokalrevanche, når Aalborg Pirates tager imod Rungsted Seier Capital i Gigantium 19.30. Sidste gang de to hold mødtes var i pokalfinalen til Final4 i boksen, hvor Pirates tog pokalen med hjem efter en sejr på 5-2. Det kan derfor tyde på, at det er et hævntørstigt Rungstedhold, som besøger Gigantium.
  Derfor skal drengene igen prøve deres kræfter af imod stærke Rungsted, der i de tidligere opgør har vundet 2 ud af 4 kampe i Metal Ligaen mod Pirates, tilgengæld har Pirates vundet de 3 seneste opgør mellem de to hold.

  Senest Rungsted spillede tog de en sejr på 5-4 imod Esbjerg på udebane, samtidig med at Aalborg i tirsdags lavede et flot comeback i 3. periode og dermed fik en sejr på 2-1 imod Frederikshavn White Hawks på udebane. Altså kommer begge holdene med en sejr i bagagen, hvilket tyder på, at kampen vil være fuld af fart, fight og fysik. 

  Pirates har været uden Bjarke Møller, Martin Højbjerg og Kristian Kodal i nogle kampe efterhånden, og der er ikke noget nyt omkring dem til denne kamp.

  Vi håber på at se en masse ude i hallen, som vil støtte op om gutterne i kampen om 3 point. Ishockey skal ses live i hallen, selvom TV2Sport sender kampen med kampstart kl. 19:30.
   
   

  Club23 sponsor til fredagens kamp mod Rungsted Seier Capital

   
  Hos Sparekassen Vendsyssel er vi naturligvis stolte af, at være en del af Club23 hos Aalborg Pirates, som giver hockeyen og stemningen tilbage til byen. Vi giver alle mulighed for at komme til hockey for 40 kr. (+gebyr) inkl. en øl eller en sodavand.
   


  Tilbage til oversigten

   
  • Copyright © 2012 Aalborg Pirates A/S Alle rettigheder forbeholdes.