Næste Kamp:  25. jan 19 kl. 20:00
Rungsted Seier Capital mod Aalborg Pirates
Facebook
Sponsor extranet

Nyheder

  Comeback sikrer sejr i lokalbrag
  Amanda Rishøj Madsen - 30/01/18

      Foto: BlueLineMedia
  Her til aften spillede Pirates grundspillets sidste lokalbrag, og det blev spillet i Frederikshavn. Det endte med en sejr til Pirates på 2-1 efter Pirates ellers havde været nede med 0-1 efter de første to perioder.
  Ingen ændringer på holdkortet i forhold til de seneste kampe, hvor Martin Højbjerg, Bjarke Møller og Kristian Kodal har været ude.

  Det var, hvad der lignede, et træt Pirateshold, som kom ud til første periode. Allerede efter 2 minutter kom Frederikshavn med deres første store chance, der blev reddet af Galansky i sidste øjeblik med skøjten. Selvom periodens puck besiddelse forløb skiftevis mellem Pirates og Frederikshavn, virkede Frederikshavn bare 10% mere klar end Pirates, hvilket resulterede i flere chancer til hjemmeholdet. Aalborgs manglende gejst og præcision udnyttede Frederikshavn, efter en fejl aflevering af Brinkmann, som endte lige foran Henrik Eriksson, hvor Galansky redder chancen, men Gorm Topholt er først på returpucken. 
  Generelt ikke et Pirateshold, som vi har set dem de seneste par kampe.

  Det var stadig et uskarpt Pirateshold, der gik på isen i anden periode. Dog var der mere fart under skøjterne på drengene, der kom til flere chancer. Selvom det igen var Frederikshavn, der kom til kampens største chancer, havde Pirates bedre styr på perioden. Havde Frederikshavn været skarpere, kunne de godt have vundet perioden med minimum 2 mål på to kæmpe muligheder. Den ene efter en retur fra skinnen på Galansky, der blev afværget i sidste øjeblik. Og efterfølgende på en puck, der i stedet for at ryge indover stregen, gik tæt forbi.

  Det var et helt andet Pirateshold, som gik på isen i 3. periode. Med fart i skøjterne, præcise afleveringer og effektivitet i afslutningerne, vendte Pirates kampen 180 grader, og blev igen det Pirateshold, vi kender. Udligningen skete i undertal, hvor Pirates fik presset Frederikshavn til at lave fejl, hvilket gav muligheden for et skud fra Julian jakobsen og derefter en retur til Clay Anderson, som han sendte i mål. Ikke lang tid efter er Pirates igen skarpe, og denne gang er det Peter Quenneville, der sender et smukt skud afsted og i mål. Dog er Frederikshavn ikke uden chancer, da de igen ikke formår at score på to store muligheder, hvor pucken går forbi mållinjen. Men overordnet set er Pirates det dominerende hold af de to i perioden. 

  Dermed vinder Pirates kampen og forsvarer 2. pladsen. De er nu 10 point foran Frederikshavn på 3. pladsen.

  Pirates spiller igen på fredag kl. 19.30, hvor Rungsted Seier Capital kommer på besøg.

  Kampfakta:
  Frederikshavn White Hawks - Aalborg Pirates 1-2 (1-0, 0-0, 0-2)

  12:46 1-0 Gorm Topholt
  47:03 1-1 Clay Anderson (Julian Jakobsen, Victor Panelin-Borg) SH
  49:03 1-2 Peter Quenneville (Kirill Kabanov)

  Udvisniniger:
  White Hawks:
  5x2 min.
  Pirates: 6x2 min.

  Tilskuere: 1319
   
   

  Club23 sponsor til fredagens kamp mod Rungsted Seier Capital

   
  Hos Sparekassen Vendsyssel er vi naturligvis stolte af, at være en del af Club23 hos Aalborg Pirates, som giver hockeyen og stemningen tilbage til byen. Vi giver alle mulighed for at komme til hockey for 40 kr. (+gebyr) inkl. en øl eller en sodavand.
   


  Tilbage til oversigten

   
  • Copyright © 2012 Aalborg Pirates A/S Alle rettigheder forbeholdes.