Næste Kamp:  25. jan 19 kl. 20:00
Rungsted Seier Capital mod Aalborg Pirates
Facebook
Sponsor extranet

Nyheder

  Grundspillets sidste tur til Frederikshavn
  Mike Larsen - 30/01/18

      Foto: BlueLineMedia
  Grundspillet sidste lokalbrag spilles i aften kl. 20.30 i Scanel Hockey Arena. Som altid mod Frederikshavn, så bør det blive en spændende kamp, hvor der bliver gået til makronerne fra begeg hold. Det er uden tvivl et opgør, som ingen af holdene har interesse i at tabe.

  Pirates tabte i søndags på hjemmebane til Rødovre, hvor der blev sendt en masse skud mod mål, men det lykkedes kun at score ét enkelt mål, men det var ikke nok, da Rødovre scorede to mål. Det sidste af dem med bare 1½ minut tilbage af 3. periode. Inden det nederlag havde Pirates vundet 13 af de seneste 15 kampe.

  Frederikshavn kommer til kampen med nederlag i de seneste tre kampe, hvor de i alle tre kampe har sat føringer over styr. Skulle Pirates komme bagud, så skal der bare arbejdes videre, og det vil være muligt at tage sejren alligevel.

  Pirates har været uden Martin Højbjerg, Bjarke Møller og Kristian Kodal på det seneste, og der er ikke noget nyt omkring dem på nuværende tidspunkt.

  Vi håber, at der kommer en masse Pirates-fans til Frederikshavn og støtter op omkring drengene, selvom det er en TV-kamp, og der først er kampstart kl. 20.30.
   
   

  Club23 sponsor til fredagens kamp mod Rungsted Seier Capital

   
  Hos Sparekassen Vendsyssel er vi naturligvis stolte af, at være en del af Club23 hos Aalborg Pirates, som giver hockeyen og stemningen tilbage til byen. Vi giver alle mulighed for at komme til hockey for 40 kr. (+gebyr) inkl. en øl eller en sodavand.
   


  Tilbage til oversigten

   
  • Copyright © 2012 Aalborg Pirates A/S Alle rettigheder forbeholdes.