Næste Kamp:  25. jan 19 kl. 20:00
Rungsted Seier Capital mod Aalborg Pirates
Facebook
Sponsor extranet

Nyheder

  Pirates tabte til Rødovre
  Mike Larsen - 28/01/18

      Foto: BlueLineMedia
  Pokalen blev vist frem på isen, da spillerne kom på isen. I pauserne mellem perioderne var det muligt at få taget et billede med pokalen, hvilket der var en del, der benyttede sig af.
  Til kampen var der ikke noget nyt på skadesfronten, så derfor var det stadig uden Bjarke Møller, Kristian Kodal og Martin Højbjerg. Det var de samme kæder, der havde vundet pokalfinalen samt i Odense, fredag aften.

  Pirates var det bedste hold i de første tyve minutter, hvor der blev skøjtet godt, og Rødovre kom ikke til de store muligheder foran Galansky, der havde en rolig dag i de første tyve minutter. Pirates havde mulighederne for mål, men Kroselj i Rødovre målet spillede også en god periode. 0-0 efter de første tyve minutter kunne man ikke sætte det store på.
  Pirates kom blæsende ud til anden periode, men det var Rødovre, der scorede først, da Anders Schultz blev sendt afsted mod mål, og han lagde pucken køligt i nettet. Pirates pressede på, og store dele af spillet foregik i Rødovres zone, hvilket til sidst resulterede i, at de fik en udvisning. I det powerplay var Mikkel Højbjerg først over pucken foran mål og udlignede til 1-1. Pirates pressede på for scoringer i slutningen af periode, men det blev ved 1-1 efter 40 minutter.

  Pirates blev ved med at presse, men det var som om, at de marginaler, som man havde haft den seneste tid var helt væk til eftermiddagens kamp. Pucken ville ikke i mål for Pirates, der blev ved med at sende pucken mod mål. Cadeau til Rødovre, der var gode til at komme i vejen for skuddene, og dermed lukkede godt ned.
  Med omkring to minutter igen af perioden blev Julian Jakobsen sendt i boksen, og Rødovre udnyttede hurtigt muligheden til at komme på 1-2. Morten Andreasen skøjtede ind foran mål, og fik listet pucken i nettet.
  Galansky blev taget ud med omkring 30 sekunder igen, men tiden løb af uret, inden Pirates kunne få sat noget opspil op.

  Pirates spiller næste gang på tirsdag, hvor turen går til Frederikshavn, hvor der er kampstart kl. 20.30 i Scanel Hockey Arena.

  Kampfakta:
  Aalborg Pirates - Rødovre Mighty Bulls 1-2 (0-0, 1-1, 0-1)

  21:56 0-1 Anders Schultz (Kevin Montgomery, Jannik Karvinen)
  29:19 1-1 Mikkel Højbjerg (Julian Jakobsen, Christopher Frederiksen) PP
  58:15 1-2 Morten Andreasen (Sebastian Bergholdt, Kevin Montgomery) PP

  Udvisninger:
  Pirates:
  3x2 min.
  Mighty Bulls: 4x2 min.

  Tilskuere: 1972
   
   

  Club23 sponsor til søndagens kamp mod Rødovre Mighty Bulls

   
  Hos Sønderup Landkøkken er vi naturligvis stolte af, at være en del af Club23 hos Aalborg Pirates, som giver hockeyen og stemningen tilbage til byen. Vi giver alle mulighed for at komme til hockey for 40 kr. (+gebyr) inkl. en øl eller en sodavand.
   


  Tilbage til oversigten

   
  • Copyright © 2012 Aalborg Pirates A/S Alle rettigheder forbeholdes.