Næste Kamp:  18. dec 18 kl. 19:00
Aalborg Pirates mod Rødovre Mighty Bulls
Facebook
Sponsor extranet

Nyheder

  Turen går til Hvidovre
  Mike Larsen - 09/01/18

      Foto: BlueLineMedia
  Tirsdag aften skal Pirates igen spille kamp, og det er Hvidovre, der tager imod denne gang. Kigger man på resultaterne fra de seneste kampe, så ligner det en meget klar sejr til Pirates, og dermed tre vigtige point.

  Men man skal huske, at der ikke er noget, der hedder en let kamp i Metal Ligaen denne sæson. Hvidovre er også et af de hold, der har drillet Pirates nogle gange denne sæson. Først på sæsonen var Hvidovre tætte på at tage sejren i Gigantium imod slutningen blev sejren hevet i land, og det samme skete i Hvidovre i det næste indbyrdes opgør. Sidst Hvidovre var i Gigantium tog Hvidovre en fortjent sejr, og det er uden tvivl noget, som man har fuld fokus på.

  Spillet på hjemmebane mod Herlev og Herning samt den første periode på udebane mod SønderjyskE var fremragende, og det er det spil, der skal leveres, så vil der ikke være tvivl om de tre point.

  Til kampen i søndags var Pirates uden Victor Panelin Borg samt Bjarke Møller, og der foreligger ikke noget nyt omkring disse spillere. Ligeledes er der heller ikke noget nyt omkring Peter Quennevilles papirarbejde.

  For lige at komme i et godt humør, så kan man se eller gense highlights fra søndagens kamp samt høre interview med kaptajn Julian Jakobsen.
   
   
   

  Club23 sponsor til søndagens kamp mod Gentofte Stars

   
  Hos Nadias Sandwich er vi naturligvis stolte af, at være en del af Club23 hos Aalborg Pirates, som giver hockeyen og stemningen tilbage til byen. Vi giver alle mulighed for at komme til hockey for 40 kr. (+gebyr) inkl. en øl eller en sodavand.
   


  Tilbage til oversigten

   
  • Copyright © 2012 Aalborg Pirates A/S Alle rettigheder forbeholdes.