Næste Kamp:  18. dec 18 kl. 19:00
Aalborg Pirates mod Rødovre Mighty Bulls
Facebook
Sponsor extranet

Nyheder

  Ræven pelset i Gigantium
  Mike Larsen - 07/01/18

      Foto: BlueLineMedia
  Til eftermiddagens topkamp mod Herning Blue Fox blev Martin Lefebvre kåret som december måneds spiller af Pirates Support. Der blev også afholdt et minuts stilhed for tidligere spiller, Johnny Schou.
  Til kampen var der intet nyt på Pirates-holdet, da Victor Panelin Borg og Bjarke Møller stadig er ude med henholdsvis sygdom og symptomer på hjernerystelse.

  Pirates kom ud med god fart i skøjterne, hvilket man har gjort godt på det seneste, men man har haft nogle udfald i løbet af kampene. I eftermiddag var det dog anderledes, hvor Jeppe Jul Korsgaard bragte Pirates foran med 1-0, da han i powerplay kørte tæt under mål og var først på sin egen ripost. Der var der spillet små ti minutter, men det lykkedes Herning at udligne til 1-1, da Pirates blev ramt af et par udvisninger. Jan Dalecky var først med udligningen for Herning.

  Anden periode har været et mindre problem for Pirates i de seneste kampe, men i eftermiddag spillede Pirates noget, der lignede den bedste anden periode denne sæson. Pirates fik også en drømmestart på perioden, da Martin Højbjerg sendte pucken i nettet til 2-1. Pirates kom i powerplay, og så slog tvillingerne og Julian Jakobsen til, hvor Martin Højbjerg var sidste mand på pucken ved stolpen og så var det 3-1. Stemningen steg noget i Gigantium ved scoringen, men Pirates blev ved med at køre på, og det lykkedes også med ca. halvandet minut tilbage af perioden. Nikolaj Carstensen var manden, der sendte pucken i nettet, men Højbjerg tvillingerne pressede hårdt i offensiv zone, hvor Herning lige havde erobret pucken.

  Pirates arbejdede videre efter gameplanen, og det knækkede koden til Herning. Olivier Hinse scorede til 5-1 efter små tre minutter, og kampen virkede til at være lukket. Dog arbejdede Pirates videre i samme høje tempo, og det gav også mål til 6-1 og 7-1 indenfor et lille halvt minut, hvor det først var Pierre-Olivier Morin og siden Kirill Kabanov, der scorede i ydmygelsen af topholdet.
  Pierre-Olivier Morin blev dobbelt målscorer, da han alene med målmanden sikkert sendte pucken i nettet til 8-1.
  Mod slutningen fik Pirates en del udvisninger, hvor Herning fik reduceret til 8-2 ved Christian Silfver, mens de var 5mod3. Tiden rendte af uret, og sejren var der ikke tvivl om.

  Pirates spiller næste gang på tirsdag i Hvidovre, mens næste hjemmekamp er på søndag 14. januar kl. 15.00, hvor Gentofte Stars kommer på besøg.

  Kampfakta:
  Aalborg Pirates - Herning Blue Fox 8-2 (1-1, 3-0, 4-1)

  09:55 1-0 Jeppe Jul Korsgaard (Christopher Frederiksen, Kirill Kabanov) PP
  15:51 1-1 Jan Dalecky (Christian Silfver, Toni Kallela) PP
  21:24 2-1 Martin Højbjerg (Clay Anderson, Julian Jacobsen)
  29:57 3-1 Martin Højbjerg (Mikkel Højbjerg, Julian Jacobsen) PP
  38:36 4-1 Nikolaj Carstensen (Mikkel Højbjerg, Martin Højbjerg)
  42:55 5-1 Olivier Hinse (Jeppe Jul Korsgaard, Kirill Kabanov)
  49:18 6-1 Pierre-Olivier Morin (Julian Jakobsen)
  49:41 7-1 Kirill Kabanov (Martin Lefebvre, Christopher Frederiksen) PP
  51:21 8-1 Pierre-Olivier Morin (Julian Jakobsen, Clay Anderson) PP
  57:32 8-2 Christian Silfver (Branden Gracel, Toni Kallela) PP2

  Udvisninger:
  Pirates:
  9x2 min.
  Blue Fox: 6x2 min.

  Tilskuere: 2198
   
   

  Club23 sponsor til søndagens kamp mod Herning Blue Fox

   
  Hos Club23 er vi naturligvis stolte af, at være en del af Club23 hos Aalborg Pirates, som giver hockeyen og stemningen tilbage til byen. Vi giver alle mulighed for at komme til hockey for 40 kr. (+gebyr) inkl. en øl eller en sodavand.
   


  Tilbage til oversigten

   
  • Copyright © 2012 Aalborg Pirates A/S Alle rettigheder forbeholdes.