Næste Kamp:  18. dec 18 kl. 19:00
Aalborg Pirates mod Rødovre Mighty Bulls
Facebook
Sponsor extranet

Nyheder

  Topkamp venter i Gigantium
  Amanda Rishøj Madsen - 06/01/18

      Foto: BlueLineMedia
  Der er topkamp i Gigantium Isarena i morgen, når Herning Blue Fox kommer på besøg. Men udover at være en kamp mellem første- og andenpladsen i Metal Ligaen, er kampen yderligere en forsmag på semifinalekampen i Final Four, hvor de to hold ligeledes skal mødes.

  Pirates' seneste kamp mod Sønderjyske endte med et 4-2 nederlag på trods af en 0-2 føring efter 1. periode, hvilket betyder, at det er et Pirateshold, som skal ud at bevise noget overfor deres trofaste hjemme publikum. Men det er lettere sagt end gjort, da de tidligere opgør mellem holdene står i Herning Blue Fox's favør, der har vundet to ud af de tre spillede kampe 4-3 i overtid og den seneste kamp 6-3. Derfor skal Pirates holdet være klar fra start, hvilket assistenttræner Ronny Larsen er bevidst om:
  - Det bliver en kamp hvor vi virkelig skal løbe på skøjter, da Herning er ligaens mest skøjtestærke hold. Vi skal spille med stor disciplin, da de er utrolige effektive og scorer på alle deres chancer.

  Senest i SønderjyskE var Pirates uden Bjarke Møller med symptomer på hjernerystelse samt Victor Panelin Borg, der kæmper med noget sygdom.

  Således er der lagt op til et brag af en kamp med masser af fight og fart imorgen klokken 15.00 i Gigantium Isarena, hvor vi håber på at se en masse i hallen, som vil være med til at skabe god stemning og støtte gutterne.
   
   

  Club23 sponsor til søndagens kamp mod Herning Blue Fox

   
  Hos Club23 er vi naturligvis stolte af, at være en del af Club23 hos Aalborg Pirates, som giver hockeyen og stemningen tilbage til byen. Vi giver alle mulighed for at komme til hockey for 40 kr. (+gebyr) inkl. en øl eller en sodavand.
   


  Tilbage til oversigten

   
  • Copyright © 2012 Aalborg Pirates A/S Alle rettigheder forbeholdes.