Næste Kamp:  18. dec 18 kl. 19:00
Aalborg Pirates mod Rødovre Mighty Bulls
Facebook
Sponsor extranet

Nyheder

  Piraterne sejler mod Vojens
  Mike Larsen - 04/01/18

      Foto: BlueLineMedia
  Fredag aften tager Pirates turen sydpå til Vojens, hvor SønderjyskE tager imod. Det bliver en svær kamp, men Brandon Reid har gameplanen klar, og det vil uden tvivl blive en svær kamp for Pirates.
  Der skal arbejdes i samme stil, som man så mod Herlev i små 50 minutter, og det skal bare være i hele kampen mod SønderjyskE.

  SønderjyskE ligger kun nummer 9 i Metal Ligaen, men det skal man ikke tage let på kampen, og det skal man heller ikke forvente, at man gør.
  I onsdags blev der holdt en mindre legestue med Herlev, der blev sendt hjem til Sjælland med et nederlag på 13-1. Der var hele 11 forskellige målscorere for Pirates, hvor Kirill Kabanov og Mikkel Højbjerg blev dobbelte målscorere.

  Spillerne er klar over, at det var på en billig baggrund, men man så også, at der skal sendes pucke mod mål, og dermed skabe nogle muligheder foran mål, som man kan gå efter.

  I onsdags var der comeback til Tobias Ladehoff, mens Bjarke Møller, Oliver Anker Christensen og Victor Panelin Borg var ude. Der er ikke noget nyt omkring dette til denne kamp.

  For at komme i humør til fredagens kamp, så kan man se eller gense målene fra onsdagens kamp mod Herlev samt høre interviews med Kirill Kabanov og assistenttræner Ronny Larsen via videoen herunder.
   
   


  Tilbage til oversigten

   
  • Copyright © 2012 Aalborg Pirates A/S Alle rettigheder forbeholdes.