Næste Kamp:  18. dec 18 kl. 19:00
Aalborg Pirates mod Rødovre Mighty Bulls
Facebook
Sponsor extranet

Nyheder

  Ørneslagtning i Gigantium
  Mike Larsen - 03/01/18

      Foto: BlueLineMedia
  Onsdag aften var Herlev Eagles på besøg i Gigantium, hvor de fremmødte tilskuere blev 
  vidner til en målrig kamp, hvor Pirates allerede efter 1. periode havde scoret de første fem mål.
  På holdkortet var der mangler ved Bjarke Møller, Oliver Anker Christensen samt Victor Panelin Borg, mens papirerne til Peter Quenneville ikke var kommet iorden endnu.

  Pirates dominerede første periode i stor stil, hvor Kirill Kabanov var i hopla med et par mål allerede, da der var spillet fem minutter. Et hurtigt håndledsskud op i hjørnet, inden Mosher havde sat sig på plads gav en perfekt start. Selvsamme Kabanov var på spil til 2-0, da han sendte pucken i nettet efter opspil fra Henry Hardarson. Det virkede til, at det tog luften fra Herlev spillerne, men Pirates arbejdede videre, og havde også flere gode chancer inden, at Henry Hardarson var sidste mand på en puck, der havde hoppet en del omkring mållinien. 3-0 efter 16:18, og Pirates var i hopla.
  Højbjerg tvillingerne ville også være med til festen, hvor Mikkel sendte en hård pasning ind foran mål, hvor Martin satte bladet på, og sendte pucken op i nettaget. Kort efter fik Pirates powerplay, og her var det Jeppe Jul Korsgaard, der sendte pucken i nettet til 5-0 efter de første 20 minutter.

  Efter bare to minutter af anden periode, så havde Pirates allerede scoret to gange ved henholdsvis Olivier Hinse samt Nikolaj Carstensen. Det var spil til et mål i starten af perioden, men Pirates begyndte at spille mere showhockey, og det lykkedes ikke hver gang. Det gav Herlev flere gode muligheder for scoringer, men Tadeas Galansky var klar med redningerne for at lukke ned for Herlev.
  Galansky kom på arbejde i anden periode, da Pirates ikke spillede koncenteret hockey i hele perioden, og det betød også, at Brandon Reid tog sin timeout med små tre minutter igen af perioden. Beskeden var klar til spillerne; drop det smarte hockey og tilbage til gameplanen.

  Gameplanen blev holdt i starten af 3. periode, hvor Pirates hurtigt kom på 8-0, da Mikkel Højbjerg kunne sende pucken i nettet efter opspil fra brormand. Herlev fik reduceret til 8-1 ved Kim Staal. Kort efter kom Pirates i 5mod3, og det blev udnyttet ved først Martin Lefebvre til 9-1, mens Martin Højbjerg kort efter gjorde det til 10-1, Ydmygelsen af Herlev var total, men Pirates arbejdede videre udfra gameplanen, som Reid havde bebudet, at de skulle.
  Herlevs Brett Thompson sprang på Martin Lefebvre, og ville gerne slås med ham. Lefebvre svarede igen med et par slag, og det endte med en badebillet til Thompson, mens Lefebvre tik to minutter.
  Pirates kom igen i powerplay, og denne gang tog Pierre-Olivier Morin skuddet fra blueline, og den strøg direkte op i hjørnet til 11-1. Endnu et powerplay, og endnu et mål, hvor det var Julian Jakobsen, der sendte pucken i nettet til 12-1.
  Gameplanen blev fulgt til punkt og prikke i 3. periode, hvor man blev ved med at arbejde, selvom sejren for længst var sikret. Sidste mål scorede Clay Anderson, da han stødte med frem i 4mod4 og sendte pucken i nettet.

  Pirates spiller næste gang på fredag, hvor Pirates kører sydpå til Vojens for at spille mod SønderjyskE. Næste hjemmekamp er på søndag kl. 15.00, hvor topholdet Herning Blue Fox kommer på besøg.

  Kampfakta:
  Aalborg Pirates - Herlev Eagles 13-1 (5-0, 2-0, 6-1)

  02:51 1-0 Kirill Kabanov (Jeppe Jul Korsgaard, Martin Lefebvre)
  05:00 2-0 Kirill Kabanov (Henry Hardarson)
  16:18 3-0 Henry Hardarson (Emil Marcussen, Sebastian Brinkman)
  17:21 4-0 Martin Højbjerg (Mikkel Højbjerg, Julian Jakobsen)
  19:00 5-0 Jeppe Jul Korsgaard (Christopher Frederiksen, Kirill Kabanov) PP
  21:11 6-0 Olivier Hinse (Jeppe Jul Korsgaard, Clay Anderson)
  21:42 7-0 Nikolaj Carstensen (Kristian Kodal, Henry Hardarson)
  40:31 8-0 Mikkel Højbjerg (Martin Højbjerg, Julian Jakobsen)
  42:44 8-1 Kim Staal (Frederik Bjerrum, Thomas Søndergaard)
  44:19 9-1 Martin Lefebvre (Olivier Hinse, Christopher Frederiksen) PP2
  44:37 10-1 Martin Højbjerg (Mikkel Højbjerg, Julian Jakobsen) PP
  47:29 11-1 Pierre-Olivier Morin (Martin Højbjerg) PP
  50:24 12-1 Julian Jakobsen (Olivier Hinse, Jeppe Jul Korsgaard) PP
  57:33 13-1 Clay Anderson (Kirill Kabanov, Jeppe Jul Korsgaard)

  Udvisninger:
  Pirates:
  4x2 min.
  Eagles: 1x5+20 (Brett Thompson), 1x20 (Frederik Bjerrum), 1x10 min. (Frederik Bjerrum), 6x2 min.

  Tilskuere: 1683
   
   

  Club23 sponsor til onsdagens kamp mod Herlev Eagles

   
  Hos Thomsen & Fals er vi naturligvis stolte af, at være en del af Club23 hos Aalborg Pirates, som giver hockeyen og stemningen tilbage til byen. Vi giver alle mulighed for at komme til hockey for 40 kr. (+gebyr) inkl. en øl eller en sodavand.
   


  Tilbage til oversigten

   
  • Copyright © 2012 Aalborg Pirates A/S Alle rettigheder forbeholdes.