Næste Kamp:  23. okt 18 kl. 19:00
Esbjerg Energy mod Aalborg Pirates
Facebook
Sponsor extranet

Nyheder

  Eagles skal sendes hjem uden point
  Mike Larsen - 02/01/18

      Foto: BlueLineMedia
  Onsdag aften kommer Herlev Eagles på besøg i Gigantium til årets første kamp. Året blev afsluttet i Rungsted med en sejr på 2-1 efter overtid, hvor Martin Lefebvre blev den store helt med den afgørende scoring.

  Selvom Herlev ligger på 10. pladsen, så er det ikke et hold, der skal tages let på fra spillerne, ellers kan det blive en meget svær kamp. Det så man senest i Herlev, hvor man ikke var klar fra start og virkede til at tage let på opgaven. Det endte med et nederlag på 5-2 i Herlev - et nederlag, som man ikke kunne sige noget til, da Herlev var det bedre hold i den kamp.

  Herlev kæmper med Herlev om at undgå 11. pladsen, hvilket ikke giver slutspil i denne sæson. Herlev har et forspring på 6 point i øjeblikket ned til Hvidovre. Dog er det ikke sikkert, hvem der kommer til at trække Sorteper i den henseende.

  Coach Reid er klar med gameplanen til at få de tre point til kistebunden, og bliver den overholdt, så vil det blive en svær kamp for Herlev at tage noget med hjem.

  I Rungsted var Pirates uden Bjarke Møller, Tobias Ladehoff, Oliver Anker, Lasse Bo Knudsen samt Victor Panelin Borg.
  I forhold til seneste kamp, så er Lasse Bo Knudsen tilbage fra karantæne. Der er ikke kommet nogle papirer fra Udlændingestyrelsen endnu, så Peter Quenneville er ikke spilleberettiget som det ser ud nu.

  Der er kampstart kl. 19.00 i morgen aften, onsdag, hvor spillerne gerne skulle have fuld opbakning fra alle tilskuere. Der er stadig billetter til kampen, så brug 40 kroner (plus gebyr) for at støtte de nordjyske pirater til sejr og få endda en øl eller sodavand med i prisen.
   
   

  Club23 sponsor til onsdagens kamp mod Herlev Eagles

   
  Hos Thomsen & Fals er vi naturligvis stolte af, at være en del af Club23 hos Aalborg Pirates, som giver hockeyen og stemningen tilbage til byen. Vi giver alle mulighed for at komme til hockey for 40 kr. (+gebyr) inkl. en øl eller en sodavand.
   


  Tilbage til oversigten

   
  • Copyright © 2012 Aalborg Pirates A/S Alle rettigheder forbeholdes.