Næste Kamp:  23. okt 18 kl. 19:00
Esbjerg Energy mod Aalborg Pirates
Facebook
Sponsor extranet

Nyheder

  Nederlag i nytårsbrag
  Mike Larsen - 29/12/17

      Foto: BlueLineMedia
  Der var lagt op til den store fest i Gigantium, hvor det store nytårsbrag skulle foregå, men da de 60 minutter var spillet, så var der ikke det store at feste over, da Frederikshavn havde taget sejren på 3-2 med nordpå.
  Pirates var uden forwards Tobias Ladehoff og Oliver Anker Christensen grundet skader, mens backen Lasse Bo Knudsen sad over med karantæne. Ligeledes var papirerne til Peter Quenneville ikke kommet ind på kontoret inden kampen, så han måtte også sidde over.

  Til indløbet var der masser af ild og pyroteknik, der var med til at sætte en god stemning i hallen allerede fra kampens begyndelse.
  Pirates kom ud med god fart i skøjterne, og var flere gange tætte på at score kampens første mål. Olivier Hinse havde en stor mulighed, men han fik ikke sat staven på en tværpasning. Frederikshavn kom også til nogle enkelte store muligheder, bl.a. da Roberts Jekimovs sendte pucken lige forbi den ene stolpe. Pirates blev med at komme til de store chancer, hvor bl.a. Pierre-Olivier Morin og Emil Marcussen havde nogle nærgående forsøg.
  Pirates fik kampens første powerplay, hvor man fik spillet pucken rundt en del, men uden at man kom til de helt store chancer. Frederikshavn havde en stor mulighed ved Cam Spiro, da han kommer alene mod mål, men Tadeas Galansky reddede muligheden.
  Mens begge hold var igang med udskiftninger kom Frederikshavn foran ved Anthony DeLuca, der tog turen rundt om backen og skar ind foran Galansky og scorede.

  Pirates fik den bedste start på anden periode, da Martin Lefebvre sendte pucken op i det ene hjørne efter godt opspil fra Julian Jakobsen og Olivier Hinse. Gigantium kogte igen, og Pirates pressede på for yderligere scoringer, og lige efter en farlig mulighed til Pirates, var det Frederikshavn, der scorede til 1-2. Der blev presset på, men man havde ikke redskaberne til at udnytte en masse skud, der blev sendt på mål.
  I stedet var det Kristian Jensen, der, lidt heldigt, kunne gøre det til 1-3. Pirates havde pucken en del, men det var Frederikshavn, der var skrappest.

  Pirates satsede alt, hvad de havde for at komme tilbage i tredje periode, men Frederikshavn lukkede godt ned for chancerne. Kirill Kabanov havde muligheden for at reducere til 2-3, mens Pirates var i overtal, men han fik ikke sendt pucken i nettet til stor ærgelse for størstedelen af publikum.
  Kaptajn Julian Jakobsen fik bragt noget spænding tilbage i kampen, da han styrede mod målet og fik en stav på pucken og reducerede til 2-3. Mod slutningen satsede Pirates alt, hvor Tadeas Galansky blev taget ud for at satse uden målmand. Man havde muligheden for udligning, men pucken ville ikke krydse målstregen, og tiden rendte ud.

  Pirates spiller næste gang i morgen aften, hvor turen går til Rungsted, hvor Rungsted Seier Capital tager imod til årets sidste kamp. Pirates spiller næste gang på hjemmebane, onsdag 3. januar kl. 19.00, hvor Herlev Eagles kommer på besøg.

  Kampfakta:
  Aalborg Pirates - Frederikshavn White Hawks 2-3 (0-1, 1-2, 1-0)

  17:59 0-1 Anthony DeLuca (Cam Spiro, Joachim Linnet)
  20:54 1-1 Martin Lefebvre (Julian Jakobsen, Olivier Hinse)
  25:27 1-2 Simon Grønvaldt (Roberts Jekimovs, Henrik Eriksson)
  33:22 1-3 Kristian Jensen (Nick Olesen, Mark Hurtubise)
  55:02 2-3 Julian Jakobsen (Clay Anderson, Mikkel Høkjbjerg)

  Udvisninger:
  Pirates:
  5x2 min.
  White Hawks: 3x2 min.

  Tilskuere: 5000
   
   

  Club23 sponsor til fredagens kamp mod Frederikshavn White Hawks

   
  Hos Club23 er vi naturligvis stolte af, at være en del af Club23 hos Aalborg Pirates, som giver hockeyen og stemningen tilbage til byen. Vi giver alle mulighed for at komme til hockey for 40 kr. (+gebyr) inkl. en øl eller en sodavand.
   


  Tilbage til oversigten

   
  • Copyright © 2012 Aalborg Pirates A/S Alle rettigheder forbeholdes.