Næste Kamp:  23. okt 18 kl. 19:00
Esbjerg Energy mod Aalborg Pirates
Facebook
Sponsor extranet

Nyheder

  Fredagsbrag venter i Gigantium
  Per Rishøj - 28/12/17

      Foto: BlueLineMedia
  I morgen bliver Danmarks største ishockeybrag spillet i Gigantium Isarena, og der er lagt op til et brag af en kamp mellem to dygtige ishockeymandskaber, som begge kommer med en del sejre og masser af selvtillid fra de seneste kampe.

  Godt nok tabte Frederikshavn i onsdags hjemme mod Herning, men Frederikshavn er efter en moderat start på sæsonen, stille og roligt begyndt at vinde og bevæge sig op i tabellen, så det er altid en modstander, der skal tages seriøst.
  Omvendt så kommer Pirates med masser af selvtillid efter flere sejre på stribe; senest over Rødovre på udebane. Pirates er på hjemmebane i lokalopgøret, og er ovenpå i kampene mod Frederikshavn. Senest spillede Pirates sin modstander ud af isen i 1. periode i Frederikshavn, og kun en 5 minutters straf til Julian Jakobsen vendte kampen til Frederikshavn fordel.

  Af de fem indbyrdes kampe denne sæson indtil videre, heri medregnet to træningskampe har Pirates vundet de fire, så vi er bestemt ikke Frederikshavns livret.
  Gameplanen er klar, og vi skal komme ud med fart i skøjterne og få en masse pucke på mål; derudover skal vi spille med stor disciplin i egen zone og undgå udvisninger. Der er lagt op til en hockeyfest i morgen og kulissen og opbakningen er klar.

  Til kampen er der skader til Bjarke Møller og Tobias Ladehoff, og det kan være, at Lasse Bo Knudsen må sidde over med karantæne efter sin matchstraf i Rødovre, onsdag aften.

  5000 tilskuere på plads og fyrværkeri på isen før kampen. IT'S HOCKEY TIME!
   
   

  Club23 sponsor til fredagens kamp mod Frederikshavn White Hawks

   
  Hos Club23 er vi naturligvis stolte af, at være en del af Club23 hos Aalborg Pirates, som giver hockeyen og stemningen tilbage til byen. Vi giver alle mulighed for at komme til hockey for 40 kr. (+gebyr) inkl. en øl eller en sodavand.
   


  Tilbage til oversigten

   
  • Copyright © 2012 Aalborg Pirates A/S Alle rettigheder forbeholdes.