Næste Kamp:  23. okt 18 kl. 19:00
Esbjerg Energy mod Aalborg Pirates
Facebook
Sponsor extranet

Nyheder

  Rødovre første stop inden nytår
  Mike Larsen - 26/12/17

      Foto: BlueLineMedia
  Julefreden har lagt sig, og Pirates tager på togt efter flere point, når Rødovre Mighty Bulls ligger is til, onsdag aften.

  Rødovre er ligesom Pirates et skøjtestærkt hold, der arbejder hårdt i alle kæder for at gøre plads til chancerne. Rødovre kom ind i en god periode op til jul, hvor de vandt deres sidste fire kampe, hvor de spillede den sidste kamp 19. december på hjemmebane. Rødovre kommer derfor friske og udhvilede til denne kamp.
  Rødovre har manglet et par spillere grundet skader i Steffen Klarskov Nielsen og Thomas Olsen, mens Rasmus Birk Heine og Philip Schultz er med U20-landsholdet til VM.

  Pirates kommer med tre sejre i træk efter det overraskende nederlag mod Hvidovre Ishockey Fighters. Siden er det blevet til sæsonens første sejr over Gentofte på udebane, over Esbjerg på hjemmebane efter overtid, og senest blev hvalpene fra Odense sendt hjem med et nederlag på 6-2, hvor Pirates havde godt styr på kampen. I den kamp scorede Jonathan Brinkman sit første seniormål for Pirates, og vi håber på, at det kan blive begyndelsen på en stime for ham.

  På holdet mangler trekløveret bestående af Bjarke Møller, Sebastian Brinkman og Tobias Ladehoff stadig, mens Udlændingestyrelsen endnu ikke er kommet med papirerne på Peter Quenneville. Derfor vil han også sidde ude til kampen, medmindre at de kommer i løbet af onsdagen. 
   
   

  Club23 sponsor til fredagens kamp mod Frederikshavn White Hawks

   
  Hos Club23 er vi naturligvis stolte af, at være en del af Club23 hos Aalborg Pirates, som giver hockeyen og stemningen tilbage til byen. Vi giver alle mulighed for at komme til hockey for 40 kr. (+gebyr) inkl. en øl eller en sodavand.
   


  Tilbage til oversigten

   
  • Copyright © 2012 Aalborg Pirates A/S Alle rettigheder forbeholdes.