Næste Kamp:  23. okt 18 kl. 19:00
Esbjerg Energy mod Aalborg Pirates
Facebook
Sponsor extranet

Nyheder

  Jeppe Jul afgjorde mod de fynske hvalpe
  Mike Larsen - 22/12/17

      Foto: BlueLineMedia
  Fredag aften var det store juletema rullet ud af Pirates. Spillerne spillede i julemandsdragter, mens det var Daniel Jul, der underholdte på scenen i pauserne.
  Papirerne på Peter Quennevilles deltagelse var ikke kommet til kontoret i hænde før kampen, så han måtte overvære kampen fra tilskuerpladserne i aften. Der sad Bjarke Møller, Tobias Ladehoff og Sebastian Brinkman også med diverse skader.

  Pirates kom stærkt ud til 1. periode, hvor der blev sendt pucke på mål fra både højre og venstre, og det gav en del returpucke. Pirates havde det meste af spillet, og Odense var kun farlige, når Pirates lavede nogle småfejl i opspillet.
  Derfor var det også fortjent, da Jeppe Jul Korsgaard sendte pucken i nettet ca. midtvejs i perioden til nordjysk føring. Et par minutter senere var Jeppe Jul igen på spil, da han sendte pucken på tværs foran mål, hvor Olivier Hinse bare skulle sætte staven på pucken til 2-0.
  Odense fik en gylden mulighed for at reducere, da Victor Panelin-Borg måtte trække i nødbremsen på Yannick Vedel. Vedel fik straffeslag, som Tadeas Galansky reddede sikkert.

  Pirates kom ud med samme høje fart i skøjterne til anden periode, hvor Jeppe Jul Korsgaard efter små tre minutter gjorde sig til dobbelt målscorer. En løs puck foran efter skud fra Nikolaj Carstensen, og Jeppe sendte returpucken i nettaget med baghånden. Pirates arbejdede hårdt, og der var flere muligheder for at komme yderligere foran.
  I stedet blev Pirates ramt af flere udvisninger, hvor boksspillet arbejdede godt, og Odense ikke kom til de helt store åbne chancer. Det var dog i powerplay med et par minutter tilbage af anden periode, at Odense fik reduceret til 3-1. Rasmus Bjerrum var sidste mand på pucken tæt under mål. Pirates fik muligheden i powerplay efterfølgende, men det var en kort fornøjelse, da Mikkel Højbjerg fik en udvisning for holding.

  Pirates var ved at smide det hele i starten af 3. periode, da Yannick Vedel lige fik sendt pucken over stregen bag en sprællende Galansky i målet. Det bragte nogle flashbacks fra tidligere kampe, hvor Pirates havde smidt en stor føring, men Julian Jakobsen trådte i karakter, og fik holdet tilbage på ret kurs med et par assister. Først ved målet til 4-2 af Victor Panelin Borg, hvilket lignede et forkølet skud på mål, men pucken fandt vej til nettet. Kort tid efter var Odenses defensiv udspillet, og Martin Højbjerg skulle bare sætte bladet på pucken og sende den i nettet.
  Odense satsede med små syv minutter igen uden målmand, og efter et powerplay til Pirates, under hvilket han var skiftet ind igen, så kunne Jonathan Brinkman notere sit første seniormål for Pirates. Julian Jakobsen var hurtigt ind for at skaffe pucken til Jonathan, så han har et evigt minde om målet.

  Det slog klik i hovedet på Odenses Dale Mitchell, der blev sendt i bad efter en cross-checking i hovedet på Jeppe Jul. Odense ville spille mere med musklerne, men Pirates spillede klogt og lod sig ikke gå på af det. Tiden løb stille og roligt af uret, og det endte med en klar sejr på 6-2 over Odense.

  Nu går Pirates på juleferie, men det bliver en kort én af slagsen, da Pirates spiller næste gang den 27. december i Rødovre, mens næste hjemmekamp er fredag 29. december kl. 19:30, hvor der er nytårsbrag i Gigantium mod Frederikshavn White Hawks.

  Kampfakta:
  Aalborg Pirates - Odense Bulldogs 6-2 (2-0, 1-1, 3-1)

  10:44 1-0 Jeppe Jul Korsgaard (Olivier Hinse, Martin Lefebvre)
  13:01 2-0 Olivier Hinse (Jeppe Jul Korsgaard, Kirill Kabanov)
  22:49 3-0 Jeppe Jul Korsgaard (Nikolaj Carstensen, Christopher Frederiksen)
  37:48 3-1 Rasmus Bjerrum (Jamie Lewis, Yannick Vedel) PP
  43:44 3-2 Yannick Vedel (Anthony Camara, Dale Mitchell)
  46:21 4-2 Victor Panelin Borg (Julian Jakobsen, Mikkel Højbjerg)
  47:57 5-2 Martin Højbjerg (Julian Jakobsen, Mikkel Højbjerg)
  56:17 6-2 Jonathan Brinkman (Nikolaj Carstensen) EN

  Udvisninger:
  Pirates:
  7x2 min.
  Bulldogs: 1x5+20 (Dale Mitchell), 5x2 min.

  Tilskuere: 2003
   
   

  Club23 sponsor til fredagens kamp mod Odense Bulldogs

   
  Hos Club23 er vi naturligvis stolte af, at være en del af Club23 hos Aalborg Pirates, som giver hockeyen og stemningen tilbage til byen. Vi giver alle mulighed for at komme til hockey for 40 kr. (+gebyr) inkl. en øl eller en sodavand.
   


  Tilbage til oversigten

   
  • Copyright © 2012 Aalborg Pirates A/S Alle rettigheder forbeholdes.