Næste Kamp:  8. aug 19 kl. 19:00
Aalborg Pirates mod Frederikshavn White Hawks
Facebook
Sponsor extranet

Nyheder

  Pistol Pete is back
  Mike Larsen - 21/12/17

      Foto: BlueLineMedia
  Aalborg Pirates forstærker truppen for resten af sæsonen. Peter Quenneville også kaldet Pistol-Pete, vender tilbage til Pirates efter ophold hos tjekkiske HC Dynamo Pardubice samt finske SaiPa. 

  - Vi kender Peter, og vi ved, hvad vi får i ham, og han ved, hvad vi forventer os af ham. Vi får en spiller ind på holdet, der er sulten efter succes, hvilket man ikke må undervurdere i ishockey. Peter besidder et godt og præcist skud, der kan bruges både i 5mod5 spillet, men især i overtallet, hvor det giver os flere muligheder, udtaler sportchef Ronny Larsen.

  Der skal lyde en stor tak til sponsorerne, som har gjort det muligt: Steen M. Hansen, Thomsen & Fals, Dan Container, Vejby Olesen, Vestergaards Bogtrykkeri og en gruppe af unavngivende sponsorer.

  - Der er tale om en julegave i sin klareste forstand. Vi er ramt længerevarende skader på de offensive pladser, og derfor er det naturligt, at den sporslige sektor har ytret ønske om forstærkninger. Uanset hvor meget det dog giver mening, skal der penge til og vores budget er brugt for indeværende sæson. At en gruppe bestående af gode og loyale sponsorer har løftet den samlede økonomi til at hente Pete, er i sandheden en julegave, udtaler adm. direktør Thomas Bjuring.  

  Sidste sæson spillede Peter Quenneville 45 kampe i grundspillet, hvor det blev til 30 mål og 19 assists, i alt 49 point. Han var en vigtig brik i Pirates' powerplay sidste sæson, hvilket han også bliver i denne omgang, hvor der også er kommet mere bredde på powerplayet.
   
   

  Club23 sponsor til fredagens kamp mod Odense Bulldogs

   
  Hos Club23 er vi naturligvis stolte af, at være en del af Club23 hos Aalborg Pirates, som giver hockeyen og stemningen tilbage til byen. Vi giver alle mulighed for at komme til hockey for 40 kr. (+gebyr) inkl. en øl eller en sodavand.
   


  Tilbage til oversigten

   
  • Copyright © 2012 Aalborg Pirates A/S Alle rettigheder forbeholdes.