Næste Kamp:  19. okt 18 kl. 19:30
Aalborg Pirates mod Rødovre Mighty Bulls
Facebook
Sponsor extranet

Nyheder

  Tyskerne kommer!
  Mike Larsen - 05/12/17

      Foto: BlueLineMedia
  I aften kommer SønderjyskE på besøg i Gigantium, hvor Pirates skal forsøge at vaske Herlev kampen af sig. Det endte med et nederlag på 5-2 i Herlev. Al kredit til Herlev, der spillede en nærmest perfekt kamp mod Pirates. De kæmpede mere og var mere effektive foran mål. Pirates havde også deres muligheder, men det lykkedes ikke at sende pucken i nettet før 3. periode, hvor det var mere kosmetisk betydning.

  SønderjyskE har kæmpet gevaldigt med skader i den seneste tid. Bare til kampen mod Rødovre i søndags var de uden fem af deres offensive profiler. Derek Damon, Kevin Henderson, Thomas Spelling, Steffen Frank samt Greg Gibson har alle været ude i længere tid, men alligevel har de hentet godt med point. Dog har de fået hentet en stærk tidligere NHL-spiller i Patrick Dwyer, der har spillet over 400 kampe i NHL, og han beviste sit værd i den seneste kamp, hvor han scorede to mål og fik assists på de to andre mål i 4-5 nederlag efter overtid mod Rødovre.
  På holdet har SønderjyskE også den tidligere Pirates-spiller, Magnus Leth Nielsen, der er igang med sin anden sæson i SønderjyskE.

  Pirates skal tilbage til det spil, der havde givet flere flotte sejre på det seneste, og så bare glemme den kamp mod Herlev. Ikke meget positivt var der at tage med fra kampen, udover 3. periode, hvor der kom mere gang i spillerne, der kom til flere gode muligheder og scorede et par mål. Dog var Herlev også noget mere tilbagetrukket i den periode, da de bare skulle have forsvaret 5-0 føringen.

  Pirates var uden Kristian Kodal, Sebastian Brinkman, Bjarke Møller og Tobias Ladehoff i Herlev, og der er ikke noget nyt omkring deres tilstand til aftenens kamp. 
   
   

  Club23 sponsor til tirsdagens kamp mod SønderjyskE

   
  Hos Club23 er vi naturligvis stolte af, at være en del af Club23 hos Aalborg Pirates, som giver hockeyen og stemningen tilbage til byen. Vi giver alle mulighed for at komme til hockey for 40 kr. (+gebyr) inkl. en øl eller en sodavand.
   


  Tilbage til oversigten

   
  • Copyright © 2012 Aalborg Pirates A/S Alle rettigheder forbeholdes.