Næste Kamp:  19. okt 18 kl. 19:30
Aalborg Pirates mod Rødovre Mighty Bulls
Facebook
Sponsor extranet

Nyheder

  Kapitalen måtte overgive sig
  Mike Larsen - 30/11/17

      Foto: BlueLineMedia
  Kampen var flyttet fra fredag til torsdag, så man ikke ramte ind i en masse julefrokoster, der så småt er begyndt at ramme det danske land. Til kampen var der comeback til Mads Iversen efter, at han havde siddet over mod Frederikshavn i tirsdags. Dermed var det kun Kristian Kodal, Sebastian Brinkman, Bjarke Møller og Tobias Ladehoff, der var ude af lineup.

  Pirates startede rigtig godt, og kom ud med god fart i skøjterne, og chancerne stod i kø i periodens begyndelse. Tadeas Galansky havde ikke meget at lave i kampen begyndelse, og Aalborg havde pucken i store dele af perioden, og der kom flere gode muligheder ud af det. Olivier Hinse kanonerede pucken på mål, men desværre fra ham stod stolpen i vejen. Den ene hoveddommer var noget hurtigt på fløjten, da der var en afventende udvisning til Rungsted, og Pirates havde pucken i en 2mod1 situation. Dommeren undskyldte med det samme, men chancen blev frataget Pirates.
  Pirates havde en del spil i overtal i den første periode, hvor det også var i powerplay, at Christopher Frederiksen brød en længere måltørke med en scoring til 1-0. Han var først over pucken tæt under mål, og sendte den sikkert i mål.
  Rungsted havde sporadiske muligheder i perioden, og det var ene af disse, at Rungsted fik udlignet med under et minut tilbage af perioden.

  Pirates kom hurtigt i undertal i starten af 2. periode, men der gik kun ca. et minuts tid, så fik Rungsted også en udvisning. Da udvisningen til Pirates udløb fik Kirill Kabanov styret pucken ved den ene stolpe til ny føring til Pirates. Pirates var i fuld kontrol, og Rungsted var kun farlige, når Pirates lavede fejl. Desværre blev der lavet nogle fejl i løbet af 2. periode, og en af disse udnyttede Rungsted til udligning til 2-2.
  Pirates kom igen foran, da Martin Højbjerg uden problemer sendte pucken i nettet efter fint opspil fra Christopher Frederiksen, der finter skuddet og afleverer pucken til Martin Højbjerg, der ganske sikkert sendte pucken i mål til ny føring.

  3. periode og føringen skulle forsvares hjem. Den måtte gerne blive udbygget til 4-2, men ellers skulle føringen holdes.
  Det var med til at give sporadiske chancer i begge ender, men ikke noget, der decideret blev farligt for nogle af holdene. Dertil var der flere upræcise afleveringer, og meget af det løb bare ud i sandet.
  Med ca. fire minutter igen af periode får Pirates tildelt et straffeslag, da Rungstedbacken Joakim Holten-Møller skøjter med målmandsstaven mod Martin Lefevbre, der har frit skud på mål. Det takserer hoveddommeren til straffeslag, og Kirill Kabanov afdribler Feuk og sender pucken sikkert op i nettaget. De sidste fire minutter skulle bare løbes af uret, og dermed kunne Pirates sætte tre vigtige point ind på kontoen i jagten på en topplads i Metal Ligaen.

  Pirates spiller næste gang på hjemmebane på tirsdag kl. 19.00, hvor SønderjyskE kommer på besøg i Gigantium.

  Kampfakta:
  Aalborg Pirates - Rungsted Seier Capital 4-2 (1-1, 2-1, 1-0)

  14:32 1-0 Christopher Frederiksen (Pierre-Olivier Morin, Clay Anderson) PP
  19:05 1-1 William Boysen (Brendon Nash, Nikolaj Krag Christensen)
  22:41 2-1 Kirill Kabanov (Martin Lefebvre, Clay Anderson) PP
  28:28 2-2 Jake Hansen (Nikolaj Rosenthal, Mike Vernace)
  33:11 3-2 Martin Højbjerg (Christopher Frederiksen, Julian Jakobsen) PP
  55:52 4-2 Kirill Kabanov STR

  Udvisninger:
  Pirates:
  4x2 min.
  Capital: 9x2 min.

  Tilskuere: 1401
   
   

  Club23 sponsor til torsdagens kamp mod Rungsted Seier Capital

   
  Hos Club23 er vi naturligvis stolte af, at være en del af Club23 hos Aalborg Pirates, som giver hockeyen og stemningen tilbage til byen. Vi giver alle mulighed for at komme til hockey for 40 kr. (+gebyr) inkl. en øl eller en sodavand.
   


  Tilbage til oversigten

   
  • Copyright © 2012 Aalborg Pirates A/S Alle rettigheder forbeholdes.