Næste Kamp:  19. okt 18 kl. 19:30
Aalborg Pirates mod Rødovre Mighty Bulls
Facebook
Sponsor extranet

Nyheder

  Pirates sejrede også lørdag aften
  Mike Larsen - 18/11/17

      Foto: BlueLineMedia
  Lørdag aften var det tid til andendagsgildet mod Rødovre Mighty Bulls. Modsat fredagens kamp, så stod der kun point til grundspillet på spil i aftenens kamp. Pirates havde sejret i fredagens kamp med 3-1, og dermed havde de sikret sig adgang til Final4 stævnet i januar måned.
  Ligesom fredag aften var Pirates uden Sebastian Brinkman, Bjarke Møller, Oliver Anker Christensen samt Tobias Ladehoff. Der er ikke nyt omkring deres skader i øjeblikket.

  Pirates kom ud med stort set samme kæder som til fredagens kamp, og der var god med fart i skøjterne. Pirates fik en perfekt start på kampen, da Julian Jakobsen trak ind foran mål, og sendte pucken sikkert i nettet til en tidlig føring. Rødovre fik et par chancer på mål, men Tadeas Galansky startede kampen, hvor han slap i går med et par gode redninger.
  Martin Højbjerg fandt Julian Jakobsen på blueline, og sendte ham alene mod mål. Han scorede sikkert via stolpen til 2-0. Kort efter fik Jeppe Jul Korsgaard kampens første udvisning, og under det powerplay reducerede Mathias Asperup for Rødovre.

  Pirates fik også muligheden i et par powerplays, men det lykkedes ikke for Pirates at udbygge føringen i powerplay; tættest på var Olivier Hinse, der sendte pucken på stolpen. Rødovre havde deres chancer, og det var især, når Pirates sad i boksen. Således lykkedes det også for Rødovre at udligne til 2-2, mens Pirates var en mand i undertal. De udvisninger, som Pirates ikke fik i Rødovre, væltede ned over holdet her til aften. Rødovre måtte skifte målmand, da Julian Jakobsen blev skubbet ind i Jon Lee-Olsen, hvor han ramte skævt ned og må skøjte i bad.

  Pirates startede anden periode i undertal, men kæmpede sig godt ud af det uden, at Rødovre kom til de store muligheder. Muligheder i begge ender, hvor Galansky havde et par gode redninger. Pirates fik muligheden i powerplay, og denne mulighed udnyttede man til at komme foran igen. Denne gang ved Kirill Kabanov, der var klar tæt under mål til at slå returpucken i mål. Pirates kørte på med god energi, og et par minutter senere kunne Nikolaj Carstensen score på straffeslag. Han blev hægtet af Jonas Sass mellem cirklerne, og Carstensen var sikkerheden selv på straffeslaget.
  Pirates blev ramt af et par nye udvisninger, og lige som de blev fuldtalligt på isen, så fik Rødovre reduceret til 4-3.

  Pirates havde et par gode muligheder i powerplay til at komme yderligere foran, men det lykkedes ikke at udnytte dem til scoring. Rødovre havde også deres muligheder, hvor Galansky fik hjælp af sin bedste ven, stolpen, til et par redninger. Rødovre havde også pucken i mål, men målet blev korrekt annulleret.
  Pirates fik scoret til 5-3 i tomt mål ved Mikkel Højbjerg, hvorefter at Rødovres Kevin Montgomery ganske umotiveret sprang på Mikkel Højbjerg. Begge fik en badebillet for deres optræden i slagskampen.

  Pirates spiller næste gang på hjemmebane, torsdag 30. november kl. 19.00, hvor modstanderen er Rungsted Seier Capital.

  Kampfakta:
  Aalborg Pirates - Rødovre Mighty Bulls 5-3 (2-2, 2-1, 1-0)

  02:18 1-0 Julian Jakobsen (Mikkel Højbjerg, Martin Lefebvre)
  07:36 2-0 Julian Jakobsen (Martin Højbjerg, Victor Panelin-Borg)
  09:17 2-1 Mathias Asperup (Connor Hardowa, Jannik Karvinen) PP
  16:58 2-2 Jannik Karvinen (Mathias Karvnien, Connor Hardowa) PP
  29:01 3-2 Kirill Kabanov (Martin Lefebvre, Olivier Hinse) PP
  31:41 4-2 Nikolaj Carstensen STR
  37:00 4-3 Sebastian Berholdt (Morten Andreasen, Anders Schultz)
  59:52 5-3 Mikkel Højbjerg (Martin Højbjerg, Julian Jakobsen) EN

  Udvisninger:
  Pirates:
  1x5+20 (Mikkel Højbjerg), 6x2 min.
  Mighty Bulls: 1x5+20 (Kevin Montgomery), 8x2 min.

  Tilskuere: 1595
   
   

  Club23 sponsor til lørdagens kamp mod Rødovre Mighty Bulls

   
  Hos Club23 er vi naturligvis stolte af, at være en del af Club23 hos Aalborg Pirates, som giver hockeyen og stemningen tilbage til byen. Vi giver alle mulighed for at komme til hockey for 40 kr. (+gebyr) inkl. en øl eller en sodavand.
   


  Tilbage til oversigten

   
  • Copyright © 2012 Aalborg Pirates A/S Alle rettigheder forbeholdes.