Næste Kamp:  18. dec 18 kl. 19:00
Aalborg Pirates mod Rødovre Mighty Bulls
Facebook
Sponsor extranet

Nyheder

  Guldet skal plyndres ved mestrene
  Mike Larsen - 14/11/17

      Foto: BlueLineMedia
  I aften tager Pirates turen til Vestjylland, hvor Esbjerg Energy tager imod til kamp. For Pirates er det en vigtig kamp, hvis man skal i final4 i pokalturneringen. Dog er det Rødovre, der skal hente Pirates, og de spiller en svær kamp i Herning.

  Der har været landsholdspause den seneste uges tid, og tiden er blevet brugt på at lade batterierne op igen, da spillerne virkede en smule trætte efter den sidste kamp mod Gentofte. Gentofte vandt kampen med 0-4, hvilket man må sige, at man ikke kunne sætte en finger på.
  Der har også været et par spillere med landsholdet til Østrig, hvor Danmark vandt turneringen med sejre over Sydkorea, Norge og Østrig. En solid indsats af holdet, hvor Julian Jacobsen og Mikkel Højbjerg var med; Martin Højbjerg var også udtaget, men måtte melde fra grundet skade.

  I kampen mod Gentofte var Pirates uden Bjarke Møller, Tobias Ladehoff, Henry Hardarson og Sebastian Brinkman på de offensive pladser. Det betød, at der blev spillet en del med de samme spillere, og man havde ikke de store muligheder for at spare topspillerne.
  Intet nyt omkring spillerne, men med Martin Højbjergs afbud til landsholdet kan det tyde på, at han også er ude i aften.

  Pirates har revanche tilgode mod Esbjerg, da Esbjerg sejrede med 1-3 for en lille måneds tid siden, hvor der var oktoberfest i Gigantium. 
   
   

  Club23 sponsor til lørdagens kamp mod Rødovre Mighty Bulls

   
  Hos Club23 er vi naturligvis stolte af, at være en del af Club23 hos Aalborg Pirates, som giver hockeyen og stemningen tilbage til byen. Vi giver alle mulighed for at komme til hockey for 40 kr. (+gebyr) inkl. en øl eller en sodavand.
   


  Tilbage til oversigten

   
  • Copyright © 2012 Aalborg Pirates A/S Alle rettigheder forbeholdes.