Næste Kamp:  18. dec 18 kl. 19:00
Aalborg Pirates mod Rødovre Mighty Bulls
Facebook
Sponsor extranet

Nyheder

  Optakt: Pirates på langfart til Hvidovre
  Mike Larsen - 02/11/17

      Foto: BlueLineMedia
  Fredag aften tager Pirates til Hvidovre for at spille mod Hvidovre Ishockey Fighters. En kamp, der skal give tre point på kontoen, men Hvidovre har vist, at de kæmper alle 60 minutter, og har flere gange været tæt på point, uden dog at få det.

  Hvidovre har været på besøg i Aalborg, hvor de var minutter fra at få point med hjem. Det endte dog med en sejr på 3-2 til Pirates efter en kamp, hvor marginalerne var på Pirates' side. Det kunne lige så godt have endt med pointtab.

  I forhold til final, så er det en vigtig kamp, og der er ikke nogen tvivl om, at coach Reid og besætning tager kampen meget seriøs. Gameplanen skal følges 100%, ellers bliver det en lang og sej kamp for at få point med hjem til Aalborg.

  Senest var Pirates uden Tobias Ladehoff, Sebastian Brinkman, Bjarke Møller og Henry Hardarson. Der er ikke noget nyt omkring dem i øjeblikket, men flere af dem er tætte på at vende tilbage til holdet.

  Kampen bliver ikke sendt nogen steder, men den kan følges på MetalLigaens hjemmeside, hvor der vil blive opdateret med mål og udvisninger. Der er kampstart kl. 20.00 fredag aften.
   
   

  Club23 sponsor til søndagens kamp mod Gentofte Stars

   
  Hos Sønderup Landkøkken er vi naturligvis stolte af, at være en del af Club23 hos Aalborg Pirates, som giver hockeyen og stemningen tilbage til byen. Vi giver alle mulighed for at komme til hockey for 40 kr. (+gebyr) inkl. en øl eller en sodavand.
   


  Tilbage til oversigten

   
  • Copyright © 2012 Aalborg Pirates A/S Alle rettigheder forbeholdes.