Næste Kamp:  18. dec 18 kl. 19:00
Aalborg Pirates mod Rødovre Mighty Bulls
Facebook
Sponsor extranet

Nyheder

  Pirates på besøg på Vejgaard Østre Skole
  Mike Larsen - 02/11/17

  Coach Reid havde givet holdet fri dagen efter den flotte sejr over topholdet, Herning Blue Fox. Det udnyttede tre af spillerne til at tage en tur på Vejgaard Østre Skole, hvor de var med til at give 3. klasserne en lille overraskelse. De hyggede sig med en gang floorball.

  Eleverne hyggede sig i stor stil sammen med Sebastian Brinkman, Nikolaj Carstensen og Oliver Anker Christensen med naturligvis floorball, når der ikke var is på indendørs.

  Der blev også plads til en lille kamp, hvor spillerne var med på hvert deres hold, og lod eleverne gå til den på banen. Eleverne havde en fed oplevelse i løbet af eftermiddagen.

  Eleverne elskede, at de sympatiske spillere dukkede op, og det var et stort hit blandt elever, men også spillere. Vi er glade for, at eleverne hyggede sig, for det gjorde spillerne også.
   
   
   

  Club23 sponsor til søndagens kamp mod Gentofte Stars

   
  Hos Sønderup Landkøkken er vi naturligvis stolte af, at være en del af Club23 hos Aalborg Pirates, som giver hockeyen og stemningen tilbage til byen. Vi giver alle mulighed for at komme til hockey for 40 kr. (+gebyr) inkl. en øl eller en sodavand.
   


  Tilbage til oversigten

   
  • Copyright © 2012 Aalborg Pirates A/S Alle rettigheder forbeholdes.