Næste Kamp:  18. dec 18 kl. 19:00
Aalborg Pirates mod Rødovre Mighty Bulls
Facebook
Sponsor extranet

Nyheder

  Duksene kommer til Aalborg
  Mike Larsen - 30/10/17

      Foto: BlueLineMedia
  Tirsdag aften er det topholdet, Herning Blue Fox, der kommer forbi Gigantium til en kamp med et specielt tema. Det er nemlig Halloween, og dermed er det uhyggen, der bredder sig i Giagntium til kampen.

  Pirates spiller i specielle trøjer i aftenens anledning, og vi håber på, at de kan spille bedre end da det var oktoberfest tema, hvor spillet ikke hang sammen på nogen måde, og Esbjerg rendte med sejren på 3-1.

  Pirates spillede i søndags mod SønderjyskE på udebane, hvor man kæmpede bravt, men også heldige i og med, at man sad en del i udvisningsboksen. SønderjyskE kom foran med 1-0, men Kirill Kabanov udlignede inden, at Pierre-Olivier Morin endte med at blive sendt i bad. Resten af kampen stod der reelt set Pirates på, og det var fortjent, at det blev til tre point og en sejr på 1-4.

  Til kampen i søndags var Pirates uden Tobias Ladehoff, Bjarke Møller, Sebastian Brinkman og Henry Hardarsson, der alle sad ude med skader. Der er ikke noget nyt omkring spillernes tilstand i forhold til deres skader.

  Pirates TV var omkring omklædningsrummet her til eftermiddag for at fange en kommentar fra Nikolaj Carstensen. Som man kan se i videoen, så var stemningen høj omkring spillerne.
   
   
   

  Club23 sponsor til tirsdagens kamp mod Herning Blue Fox

       
   
  Hos Nadias Sandwich er vi naturligvis stolte af, at være en del af Club23 hos Aalborg Pirates, som giver hockeyen og stemningen tilbage til byen. Vi giver alle mulighed for at komme til hockey for 40 kr. (+gebyr) inkl. en øl eller en sodavand.
   


  Tilbage til oversigten

   
  • Copyright © 2012 Aalborg Pirates A/S Alle rettigheder forbeholdes.