Næste Kamp:  18. dec 18 kl. 19:00
Aalborg Pirates mod Rødovre Mighty Bulls
Facebook
Sponsor extranet

Nyheder

  Sejren var det vigtigste i aften
  Mike Larsen - 27/10/17

      Foto: BlueLineMedia
  I aften var det Herlev Eagles, der kom til Aalborg, og det var med et skadesramt Herlevhold, der havde taget turen. Hos Pirates var der intet nyt under solen omkring skade. Det var Pirates uden Bjarke Møller, Sebastian Brinkman, Henry Hardarson og Tobias Ladehoff, der stillede til kamp, men der blev spillet med fire kæder alligevel.

  Pirates kom godt ud med fart i skøjterne og fik skøjtet sig til en del chancer i starten af kampen, men det var først efter omkring 5:30, at Pirates fik scoret kampens første mål. Det var Jeppe Jul Korsgaard, der tæt under mål fik slået sig egen ripost i mål. Pirates sendte en masse pucke mod mål, men det lykkedes ikke at score yderligere i perioden. Herlev kom til nogle enkelte muligheder, men der var Tadeas Galansky klar i målet.
  I slutningen af perioden kom Galansky på mere arbejde, da Herlev kom i powerplay, men han var klar, når det brændte på.

  Herlev startede i powerplay i perioden og fik lagt et meget godt pres på Pirates. I et lidt satset opspil endte Herlevs Brett Thompson med at få en friløber mod mål, hvor Clay Anderson måtte tage ulovlige metoder i brug. Straffeslag, og Thompson scorede til 1-1. Spillet var ikke sammenhængende på nogle måder i aften. Pirates forsøgte at få et overtag i spillet, men det lykkedes ikke til fulde. Mod slutningen af 2. periode kom Pirates i overtal, og der blev lagt et godt pres på målet, men pucken ville ikke ind.

  Pirates gav den fuld skrue i 3. periode, hvor der blev brugt alle de kræfter, som man havde tilbage i kroppen. Herlev havde travlt med at forsvare resten af kampen, og se, om det kunne blive til en scoring på omstilling.
  Nikolaj Carstensen blev den store helt, da han med små fem minutter igen af kampen sendte pucken ind bag en chanceløs målmand til stor jubel blandt Pirates' fans. Kort efter blev det til powerplay, og her lynede Kirill Kabanov med en styring foran mål, og dermed var 3-1 sikret. Mod slutningen fik Pirates et par udvisninger, og Herlev forsøgte at satse uden målmand, men det blev ved 3-1 til Pirates.

  Pirates spiller næste kamp på søndag, hvor man tager til Vojens for at spille mod SønderjyskE. Næste hjemmekamp er på tirsdag kl. 19.00, hvor topholdet Herning Blue Fox kommer på besøg.

  Kampfakta: 
  Aalborg Pirates - Herlev Eagles 3-1 (1-0, 0-1, 2-0)

  05:37 1-0 Jeppe Jul Korsgaard (Olivier Hinse, Clay Anderson)
  25:57 1-1 Brett Thompson STR
  54:47 2-1 Nikolaj Carstensen (Kirill Kabanov, Mikkel Højbjerg)
  55:46 3-1 Kirill Kabanov (Pierre-Olivier Morin, Martin Lefebvre) PP

  Udvisninger:
  Pirates:
  4x2 min.
  Eagles: 4x2 min.

  Tilskuere: 1674
   
   
   
   


  Tilbage til oversigten

   
  • Copyright © 2012 Aalborg Pirates A/S Alle rettigheder forbeholdes.