Næste Kamp:  18. dec 18 kl. 19:00
Aalborg Pirates mod Rødovre Mighty Bulls
Facebook
Sponsor extranet

Nyheder

  Optakt: Ørnesæsonen starter fredag
  Mike Larsen - 26/10/17

      Foto: BlueLineMedia
  Fredag aften er det igen tid til Metal Liga hockey på hjemmebane i Gigantium. Denne gang er det Herlev Eagles, der kommer på besøg. Herlev ligger og roder i bunden af tabellen, men derfor skal man ikke tage let på opgaven. Herlev har bestemt et hold med flere profiler, der kan drille de fleste hold i ligaen.

  Herlev spillede senest mod Herning på hjemmebane, hvor de endte med at få en lussing på hele 6-1. Dertil kom der også en matchstraf til Mikkel Ankjær, hvilket gør, at han må sidde over til kampen i Aalborg. Derudover ser det også ud til, at de døjer med skader på holdet. Det er dog ikke nogen grund til at tage let på opgaven.

  Herlev spillede meget fysisk mod Herning senest, og det kostede bl.a. den matchstraf, men også veteranen Kim Staal røg i bad, da han kom op at slås. Dog ikke noget, der umiddelbart koster ham en karantæne til kampen. De unoder skal Pirates passe på, at man ikke kommer til at spille med på, da det kan koste udvisninger, og tage fokus væk fra gameplanen.

  Pirates skal stadig spille deres eget spil og komme med rigtig god fart i skøjterne, ellers bliver det en svær kamp for Pirates. Herlev skal ikke undervurderes, og de har også tidligere på sæsonen taget point i Herning. Senest mod Rungsted var Pirates uden Tobias Ladehoff, Sebastian Brinkman og Bjarke Møller, mens Henry Hardarson måtte udgå i løbet af kampen. Det vides endnu ikke, om nogen af dem er klar fredag aften.

  Der er kampstart kl. 19.30 på fredag i Gigantium, og billetter kan købes her.
   
   
   
   


  Tilbage til oversigten

   
  • Copyright © 2012 Aalborg Pirates A/S Alle rettigheder forbeholdes.