Næste Kamp:  16. aug 18 kl. 19:00
Aalborg Pirates mod Frederikshavn White Hawks
Facebook
Sponsor extranet

Nyheder

  Revanchesultne Pirates tager mod Bulldogs
  Mike Larsen - 12/10/17

      Foto: BlueLineMedia
  Fredag aften kommer Odense Bulldogs forbi Gigantium Isarena, og selvom det er fredag 13., så må uheldet gerne ramme gæsterne denne aften. Tidligere på denne sæson spillede vi mod Odense; faktisk var det premieren, hvor det blev til et nederlag på 5-1.

  De seneste kampe for Pirates har ikke været prangende, hvis vi skal sige det med et pænt ord. Det har ikke været godt, og senest mod Esbjerg blev det til en nogenlunde første tyve minutter, men i de sidste fyrre minutter kunne man ikke ramme hinanden med en aflevering på bladet af staven. I kampene mod Hvidovre og Gentofte forinden blev det heller ikke til det store polerede spil fra drengene. Mod Hvidovre blev der hentet en sejr i de sidste minutter af 3. periode, mens man ikke var helt klar fra start i Gentofte.

  Nu er det altså Odense Bulldogs, der kommer til Aalborg. Det er svært at vide, hvad der kommer fra træneren, da Odense har fået ny coach i ugens løb. Der skulle allerede nu nyt blod til på trænerbænken, og det bliver spændende at se, hvad der kommer af formationer fra Odense. Kampen mod Aalborg bliver således hans første kamp i Danmark, og spillerne skal nok lige bruge en kamp eller to for at finde ud af hans systemer.

  På holdet i Odense er der en gammel Aalborg-dreng; nemlig Sebastian Ehlers, der tog til Odense for at få lidt frisk luft til hovedet. Han har dog været skadet i de seneste kampe for Odense, så det er ikke sikkert, at vi kommer til at se ham på isen i Aalborg. Han er noteret for tre assists i seks kampe for Odense denne sæson.

  Pirates TV var omkring Gigantium Isarena, onsdag aften, efter træning, hvor man fangede Julian Jakobsen til en hurtig kommentar omkring kampen og den seneste uge uden kampe.
   
   
   


  Tilbage til oversigten

   
  • Copyright © 2012 Aalborg Pirates A/S Alle rettigheder forbeholdes.