Næste Kamp:  16. aug 18 kl. 19:00
Aalborg Pirates mod Frederikshavn White Hawks
Facebook
Sponsor extranet

Frivillig hjørne

  I et tæt samarbejde mellem selskabet Aalborg Pirates A/S, Foreningen AaB Ishockey og Pirates Support søger vi frivillige hænder. I forbindelse med afvikling af kampe i Gigantium Isarena skal der varetages mange funktioner, som selskabet ikke selv er i stand til at varetage, hvorfor der er brug for frivillig arbejdskraft.

  Frivillig arbejdskraft er på ingen måde et nyt begreb i Aalborg Pirates. Sagt meget præcist - klubbens maskinrum udgøres af frivillige mennesker med passion og hjerte for sporten uanset om vi taler elite eller amatørsport.

  Med den økonomiske historik i mente ønsker vi stadig et højt niveau omkring oplevelsen i forbindelse med elite ishockeyen i Aalborg. Ambitionerne er kun blevet større, og der etableres allerede nu mange nye tiltage i forbindelse med afviklingen af kampe. Aalborg Pirates har derfor brug for din hjælp - uanset om du kan/vil hjælpe få eller mange gange. 

  På forhånd tak

  Aalborg Pirates A/S

  Er du interesseret i at hjælpe, så udfyld dette spørgeskema, og så vil vi tage kontakt til dig, når der er behov for hjælpere.
  • Copyright © 2012 Aalborg Pirates A/S Alle rettigheder forbeholdes.