Næste Kamp:  23. sep 18 kl. 15:00
Frederikshavn White Hawks mod Aalborg Pirates
Sponsor extranet

Frivillig hjørne

I et tæt samarbejde mellem selskabet Aalborg Pirates A/S, Foreningen AaB Ishockey og Pirates Support søger vi frivillige hænder. I forbindelse med afvikling af kampe i Gigantium Isarena skal der varetages mange funktioner, som selskabet ikke selv er i stand til at varetage, hvorfor der er brug for frivillig arbejdskraft.

Frivillig arbejdskraft er på ingen måde et nyt begreb i Aalborg Pirates. Sagt meget præcist - klubbens maskinrum udgøres af frivillige mennesker med passion og hjerte for sporten uanset om vi taler elite eller amatørsport.

Med den økonomiske historik i mente ønsker vi stadig et højt niveau omkring oplevelsen i forbindelse med elite ishockeyen i Aalborg. Ambitionerne er kun blevet større, og der etableres allerede nu mange nye tiltage i forbindelse med afviklingen af kampe. Aalborg Pirates har derfor brug for din hjælp - uanset om du kan/vil hjælpe få eller mange gange.

På forhånd tak

Aalborg Pirates A/S

TILMELDING TIL DEN NYE SÆSON  - Har du hjulpet til flere kampe sidste sæson, og er du tilknyttet et fast område - så udfyld dette spørgeskema

NY FRIVILLIG:
    Er du vores nye frivillig, udfyld venligst denne formular, på den måde kan vi sikre dig en god oplæring fra starten.
    • Copyright © 2012 Aalborg Pirates A/S Alle rettigheder forbeholdes.