Næste Kamp:  8. apr 17 kl. 16:00
Landsholdet mod Slovakiet
Facebook
Sponsor extranet

Referencer

  "Samarbejdet mellem Active Sportswear og Aalborg Pirates omfatter ikke blot hockeytøj og -udstyr!
   
  Active Sportswear afholdt nemlig Internt Kick Off 2013 i Gigantium den 17. januar 2013. Her blev medarbejderne bl.a. præsenteret for virksomhedens strategi frem mod 2015. Der var tale om et firma-heldagsarrangement, og eftermiddagen bød på fysiske udfoldelser både på is, i hal og til vands. Aalborg Pirates stod for lokaler, forplejning og koordinering af det praktiske i f.m. de fysiske aktiviteter. Direktør for Aalborg Pirates, Frederik Åkesson, gav ligeledes et foredrag for os, omhandlende bl.a. opstart af klubben, valg af navn samt valg af tøj- og udstyrsleverandør; Warrior.
   
  Det var en dejlig ACTIVE dag, og faciliteterne - og Aalborg Pirates som organisator - kan varmt anbefales."
  - Active Sportswear


  "Vi vil gerne takke Aalborg Pirates for et absolut super godt hockeyarrangement på isen forud for VIP arrangementet i forbindelse med jeres hjemmekamp.
  Vi hyggede os alle mand og havde en fantastisk god oplevelse, som vi med garanti vil gentage.
  SUPER SJOV HOCKEY OPLEVELSE - SUPER VIP ARRANGEMENT - VI KOMMER TILBAGE! "
  - Optimera


  "1000 tak for et godt arrangement i fredags. Vi havde en fantastisk aften og jeg må sige at der virkelig var styr på tingene. Også stor ros til de 3 gutter, der hjalp os."
  - Color Prints sportsforening


  ”Tak for en rigtig god aften i Gigantium Isarena.
   
  Det var super tilrettelæggelse fra jeres side. Det var meget fint med armbånd og vor navn på stolene. Det fik det hele til at fungere. På den måde, kunne jeg sige til vore gæster, at de bare kunne sætte sig uden at det var nødvendigt, at de fandt den stol der hørte til deres billet.
   
  Vi har fået mange positive tilkendegivelser fra vore gæster”.
  Ernst Haase, Dansk Revision


  ”Jeg vil lige sige tak for et rigtig godt arrangement i søndags. Det havde I jo fint styr på. Og dejligt med øl/cola under og efter kampen. Det var en udpræget succes, så det er bestemt ikke sidste gang, at I har set os til sådan et arrangement ” 
  Carsten Krogsgaard Nielsen, Systemkonsulent, Logimatic


  ”Kære Aalborg Pirates
  Vi vil gerne takke for et godt arrangement hos jer. Pigerne var meget begejstrede for chancen for at komme til at spille ishockey. Det var en rigtig god aften, så tak herfra”.
  Lady Circle 25, Aalborg


  ”Vi startede eftermiddagen med møde aktivitet efterfulgt af aktiviteter i Gigantium. En gruppe deltog i vandaerobic, mens en andet gruppe prøvede lykken som ishockeyspiller.
   
  Det var ikke kun udfordringen i at stå på skøjter, der gav anledning til masser af grin og gode minder - det gjorde forvandlingen fra civil Cembrit medarbejder til hardcore ishockey Pirat i den grad også.
  Selv om skøjterne ikke altid opførte sig, som de skulle, blev der kæmpet og svedt til den store guldmedalje på begge hold.
   
  Efter vandaerobic og ishockey mødtes alle medarbejdere i det nye wellness området – hvor den stod på både spa, saunagus og relax for alle pengene. Arrangementet afsluttede vi med fælles middag for alle deltagere.
   
  Vi vil gerne takke Aalborg Pirates for et forrygende sjovt og anderledes firmaarrangement, der var planlagt ned til mindste detalje, så vi blot kunne læne os tilbage og være deltager. Fantastisk.
   
  Vi kommer gerne igen.” 
  - Mogens FiskerCembrit
  • Copyright © 2012 Aalborg Pirates A/S Alle rettigheder forbeholdes.